onsdag 4 juli 2012

Dag 32 (målet är uppnått!)

Passade på att besöka en syssling i Askersund i förmiddags. Det var spännande att snacka med honom. Han är fotograf och driver Dagens Bild i Askersund. Våran gemensamma morfars far, Lars Åkerhielm, var någon sorts president inom hovrätten. Sysslingens fru höll på med bivaxmålning. Hon var så snäll och jag fick prova:) Mycket fina och speciella bilder kan det bli.
Annars var det en mycket vacker och varm dag. Kändes som en fröjd att cykla dom sista milen:) Pizza i Ljungsbro blev det såklart.
21:15 gled jag in i Bankekind med kvällssolen på min rygg. Det roliga nu är att jag inte kommer in för Suss är på jobbet. Jag tyckte nämligen det var onödigt att ta med hemnyckeln till Norrland. Marvin fick jag hälsa på med en fönsterruta emellan för han är inne. Jag får lösa det hela med att tälta på bakgården:)
Hur som helst I DID IT!!! Jag uppnådde mitt mål! Det har tagit 32 dagar att cykla cirka 320 mil inklusive Kebnekaise sydtopp bestigning.
Sist men inte minst ett ENORMT STORT TACK till alla som har hejat på mig via bloggen, det har hjälpt mig att genomföra detta äventyr! Tack Suss och min mamma som jag har haft kontakt med varje dag, det har känts som ni nästan varit med mig på själva färden :) Västerbottens brandredskap måste jag också tacka för sponsring! Djurens rätt vill jag också upphöja. Jag har klarat hela den här strapatsen som vegetarian. No problema:)
Sköt om er nu mina vänner och bekanta!

8 kommentarer:

  1. Grattis till din prestation och ha en skön fortsättning på sommaren, önskar Motala-kollegerna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack mina Motala-kollegor! Ni får ha en skön sommar ni med. Avundas er balkong!

      Radera
  2. Hej Jonas fick höra om ditt äventyr när jag började sommarjobba på LIM i tisdags. Jag har varit inne och läst allt, verkar som du klarat dig utan punka. Du har gjort en jättestor bedrift. Ha det bra och lycka till framåt jul oxå.Daniel har skvallrat. Kram "Josef"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skönt att det inte hände något med cykeln faktiskt, allt har flytit på riktigt bra! Ordentligt slitet bakdäck har jag dock. Tack ska du ha Josefsson! Jo ska bli riktigt intressant med en liten parvel. Han skvallra om att du inte kunde slita dig från att jobba :)

      Radera
  3. Bra gjort Heto! Jag är imponerad, verkligen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra och tack så mycket Björn!

      Radera
  4. Tack Bettan! (meddelandet verkar inte kommit fram). Minst sagt har det varit konstigt att komma hem. Har tagit några dagar att acklimatisera sig. Kändes jättekonstigt att köra bil bl.a.

    SvaraRadera